Bevezetés

Az emelőgépek üzeme fokozottan veszélyes termelési tényezőket tartalmazó tevékenység. Biztonságos és egészségkárosítás nélküli üzemük nagy odafigyelést követel a tervező, a gyártó, a forgalmazó, az üzemeltető, a vizsgáló, az ellenőrző tevékenységet végzőktől. A munkavédelmi elvárások betartása egyaránt fontos mindenki számára, aki az emelőgépekkel kapcsolatba kerül.

 

A munkahely, a munkafolyamat és egyéb létesítmény tervezése, kivitelezése, használatbavétele vagy üzemben tartása, továbbá termelőeszköz és védőeszköz gyártása, forgalmazása, üzemeltetése vagy használata csak a munkavédelmi követelmények betartásával történhet. A munkavédelmi követelmények kielégítése pénzbeli megváltással nem helyettesíthető.

A fokozottan veszélyes üzemű és ártalmas termelési tényezőket tartalmazó emelőgép üzemvitel munkavédelmi követelményeinek végrehajtását mindig kiemelten kell kezelni.
 Az oldalak között navigálva remélem, hogy minden kérdésére választ kap. Ha mégsem érezné ezt, kérem keressen elérhetőségeim valamelyikén